Hercules-Mirandes tipp: H 1.73

 2014.01.04. 16:00

Az előző tippem sajnos nem jött be. A Man City 1-1-et játszott. Nem volt annyira hajtós mérkőzés. Valamiért a Man City nem vette komolyan az ellenfelet. De mindegy, ne a múlttal foglalkozzunk, inkább tekintsünk előre. Ezért ajánlok még egy mérkőzést.

Most elhagyjuk Nagy-Britanniát és egyenesen Spanyolországban kötünk ki. Hercules-Mirandes mérkőzést választottam. Ezen a mérkőzésen hazai győzelmet várok 1.73-as szorzóért. Hogy miért?

A két csapat formája ellentétes irányt mutat, amíg a hazai csapat egyre jobb formában, addig a Mirandes folytonosan bukdácsol. A mérkőzés a 16. és a 18 helyezett csatája lesz, de a jelenlegi forma a Hercules csapata mellett szól és nekem ennyi bőven elég, hogy tétet helyezzek rá.

2014. január 04. kezdés: 18.00
Tipp: Hercules-Mirandes  H 1.73

A bejegyzés trackback címe:

https://oddshunter.blog.hu/api/trackback/id/tr955732766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása